Победителите от най-големите фестивали за духова музика в света се събират на една сцена за грандиозно опияняващо надсвирване – Балканица. За първи път в София на 26 февруари 2017 г. в Зала 1 на НДК ще зазвучат блестящите виртуозни изпълнения на тромпет, баритон, туби, тъпани на четирите най-добри сръбски формации.

Родните фенове на балканската музика ще имат уникалната възможност да станат част от лудешко-весело преживяване с най-обичаните горещи ритми и майсторски импровизации. И ако все още се чудите как всъщност звучи Балканица, представете си най-доброто в стил Кустурица и Горан Брегович на една сцена.

Динамичната музика на най-талантливите сръбски музиканти несъмнено ще наелектризира Зала 1 на НДК, а публиката на най-балканското и вълнуващо събитие, правено у нас, дълго ще помни медения звук на тромпетите.


Балканица е на 26 февруари 2017 г. в Зала 1 на НДК. Начало 20:00 часа. Билети в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на билетите: от 30 до 50 лева.

Тази седмица © Меломан.бг | Музиката на твоя живот и Moko Solution ви дават шанс да спечелите два билета за Балканица на 26 февруари в НДК.

Въпросът е: Коя българска етно-фюжън формация ще премери сили с многократните победители от най-големите фестивали за духова музика в света по време на Балканица?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса и бъдете готови за награда. Името на победителя ще стане ясно в петък, 24 февруари. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.