Евтини самолетни билети

Отговорното лице зад едни от най-големите класики в електронната музика на 90-те години – Faithless, пристига в България за дебютен DJ Set на 19 май в столичната зала "Универсиада".

С парчета като “Insomnia”, “God is a DJ”, “We Come 1”, “Salva Mea”, “Music Matters”, Faithless бързо се позиционират върху пътеката на едни от най-големите музикални величия. С над 15 милиона продадени албума, те са най-значимото име в света на електрониката и музиката на новото време.

Самата Sister Bliss, която ще представи любимите парчета на публиката, заедно с нови актуални хитове, издава редица самостоятелни парчета и 2 собствени албума, в които работи с музикални икони като Бой Джордж, Дайдо, Example и Робърт Смит от The Cure.


Sister Bliss се влюбва в музиката още на 5-годишна възраст, когато се учи да свири на пиано, виолин, флейта, саксофон и бас. През 1987 се появява на английската хаус сцена като една от единствените жени DJ-и не само на острова, но и в света.

Тази седмица © Меломан.бг | Музиката на твоя живот ви дава шанс да спечелите 2 билета за ексклузивния Faithless DJ Set в София на 19 май.

Въпросът е: Как е истинското име на Sister Bliss?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 13 часа на 11 май и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.