"Большой Московский Цирк" идва у нас с новата си програма "CIRCUS 2.0". Двучасовите представления в България са в София на 20 май - "Арена Армеец", на 22 май в Пловдив - "Колодрум", на 24 май в Русе "Булстрад Арена".

Новата, свръхтехнологична програма на цирка на бъдещето е озаглавена – „CIRCUS 2.0“ – цифрите, които се използват в компютърните технологии, когато програмата мине на следващо ниво. Всеки следващ спектакъл на „Большой Московский Цирк“ е стъпка напред, както в артистичен, така и в технологичен аспект.


Световноизвестният цирк пристига в България с 8 тира, които превозват конструкциите, декорите и животните от програмата.

Конете и кучетата, са настанени в луксозни отделения, съответстващи на апартаменти в 5 звездни хотели, със специални системи за охлаждане и изхранване. Ветеринарни лекари изготвят график за тренировки на всяко животно, както и строг хранителен режим, включващ прясна риба и месо за кучетата и специални видове мюсли за конете.

Тази седмица © Меломан.бг | Музиката на твоя живот и „Большой Московский Цирк“ ви дават шанс да спечелите 2 билета за шоуто „CIRCUS 2.0“ в „Арена Армеец“ София на 20 май.

Въпросът е: Как се казват основателите на „Большой Московский Цирк“?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса и бъдете готови за награда. Името на победителя ще стане ясно в петък, 19 май. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.