На 2 декември декември живата легенда на киното Стивън Спилбърг ще ни запознае със „Семейство Фейбълман“ и ще ни даде невероятната възможност да се докоснем до най-съкровения му свят – собствения му живот.

Филмът е медитация върху миналото, сътворена с трогателна искреност и носталгия, и обяснение в любов към седмото изкуство, което има способността да ни разкрива истината за света, за другите и за нас самите, но и да ни подарява уникалната възможност да избягаме от действителността.

„Семейство Фейбълман“ разказва историята на млад мечтател, който израства в Ню Джързи и Аризона в годините след Втората световна война, раздвоен между артистичната си, обичаща изкуството майка Мици, която го насърчава да следва сърцето си на всяка цена и прагматичния си, отдаден на науката баща Бърт, който смята, че увлечението му по създаването на филми е само хоби, което само ще провали живота му. 


Семейните отношения се усложняват от трите му сестри и симпатичния колега на баща му Бени, който е неизменно присъствие в дома им, дори когато семейството се премества да живее в различни градове. Разполагайки единствено със своята камера и таланта си, младият Фейбълман опитва да открие себе си и мястото си в света, който го заобикаля.

В ролите са четирикратно номинираната за „Оскар“ Мишел Уилямс, Пол Дейно, Гейбриъл Лабел, Сет Роугън, Джийни Бърлин, Джъд Хърш, Кийли Карстън и др. Продуценти са Стивън Спилбърг, Тони Къшнър и Кристи Макоско Крийгър (Вестник на властта, Уестсайдска история).

Откриваме личната история на един от най-великите режисьори и се запознаваме със „Семейство Фейбълман“ от 2 декември само в кината, а в дните преди премиерата © Меломан.бг • Музиката на твоя живот ви дава шанс да спечелите двоен кинобилет за филма. 

Въпросът е: Как се казва главният герой във филма „Семейство Фейбълман“? 

Изгледайте внимателно трейлъра, попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 1 декември и бъдете готови за награда. Успех!

За да се визуализира формата за регистрация,
моля приемете „бисквитките“ чрез синия бутон в долната част на сайта.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *