Община Бургас отново е готова да впише Бургас сред най-големите фестивални локации в Европа. Този път – с тематичен фестивал, който ще доведе в България най-големите музикални звезди от 90-те.

Фестивалът се казва SPICE Music Festival 90’s edition и ще събере на една сцена у нас East 17, 2 Unlimited, Rednex, Соник, Dr. Alban, Haddaway, Cappella, La Bouche, Snap!, 2 Brothers on the 4th floor, Ice MC и C+C Music Factory.

Една от най-добрите рап формации в България – Ъпсурт и Deep Zone Project също ще бъдат част от програмата на фестивала, за да ни припомнят как звучаха техните хитове през 90-те.

Независимо дали сте дете на 90-те или не, със сигурност сте чували хитовете на тези изпълнители, дори и да не знаете за това. Повечето от тях и до днес са неизменна част от сетовете на стотици диджеи по света.

А на 9 и 10 август 2019 ще можете да ги чуете и видите в уникален за България формат – SPICE Music Festival 90’s edition!

Фестивалната зона ще бъде Пристанище Бургас и в нея ще можете буквално да се пренесете в духа на 90-те. Освен музикалната сцена в нея ще бъдат разположени зони за храна и напитки, места за забавления – и всичко това на метри от морето!

Тази седмица © Меломан.бг | Музиката на твоя живот даде шанс на всички да спечелят комплект страхотни подаръци от SPICE Music Festival 90’s edition – тениска, чаша за кафе и значка.

Въпросът беше: Кой е родният град на евроденс групата 2 Unlimited?

Верният отговор: Амстердам.

Комплект страхотни подаръци от SPICE Music Festival 90’s edition печелят: Росица Димитрова от гр. Пазарджик и Станислав Станев от гр. Бургас.

Благодарим на всички участници и честито на печелившите!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.