Този септември в кината у нас ще можем да се насладим подобаващо на дългоочакваната игрална версия на легендата за Мулан, разказана с епичен размах от режисьорката Ники Каро.

Забележителните декори и костюми, впечатляващите екшън сцени, колоритните герои и драматичната история на изключителната Мулан предлагат незабравимо изживяване, каквото само големият екран може да предложи.

Вдъхновен от древната китайска поема „Баладата за Мулан“ и едноименната емблематична анимационна приказка на Disney от 1998 г., Мулан разказва историята на младата и непримирима Хуа Мулан, която – за да защити честта на семейството и народа си – заблуждава всички, че е мъж, и самоотвержено влиза в битка със завоевателите на Китай, превръщайки се в легендарен воин.


Трансформацията на Мулан пленява вниманието и въображението едновременно със своята интимност и мащаби, а темите и посланията, които тя олицетворява – вярна, смела, предана ще вдъхновят малки и големи и ще докажат, че няма невъзможни неща.

Отправете се на неповторимо приказно пътешествие само в кината и открийте с Мулан един малко познат свят и вълнуваща магическа епоха, изпълнени със смели герои и свирепи, но достойни противници. Свят на семейни ценности, чест и жертвоготовност в името на по-висша цел и свят, в който да останеш верен на себе си, дори и пред угрозата на сигурна смърт, е най-голямата добродетел.

Ставаме част от легендата за Мулан от 11 септември – само в кината на 2D, 3D и 4DX, в дублирана и субтитрирана версия, а в дните преди премиерата © Меломан.бг | Музиката на твоя живот и Форум Филм България дадоха възможност на всички да спечелят страхотни оригинални подаръци от филма – тефтер, ветрило и чанта.

Мулан

Въпросът беше: Кристина Агилера изпълнява убийствено пилотната песен „Loyal. Brave. True“ от саундтрака на „Мулан“. Коя е вашата любима световна звезда, която изпълнява песен към саундтрак на Disney филм, и кой е той?

Време е за награди!

  • Тефтер печели Мила Руменова от град Свети Влас/ Sonna Rele – Strong (от филма „Пепеляшка“).
  • Ветрило за Илиана Здравкова от град София/ Demi Lovato – Let It Go (от анимацията „Замръзналото кралство“).
  • Чанта получава Йоана Василева от град Плевен/ Beyonce – Can You Feel the Love Tonight (от филма „Цар Лъв“).

Благодарим на всички участници и честито на печелившите!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *