Четири години след като покориха сърцата на милиони зрители с музикалния си хит „Тролчета“, DreamWorks Animation ни канят да се завърнем в невероятно приветливия и фантастичен свят на тролчетата със свръхочакваното звездно продължение „Тролчета: Турнето“.

Новото приключение отвежда познатите ни и обичани герои далеч отвъд пределите на „родната сцена“, която до този момент те познават като единствена. Попи и Клон откриват, че са част само от едно от общо шест различни племена от тролчета, разпръснати в шест различни земи и отдадени на шест различни стилове музика: фънк, кънтри, техно, класика, поп и рок – всеки толкова различен и атрактивен, колкото и самите тролчета, които ги изпълняват.

И техният свят изведнъж става по-голям, доста по-шумен и опасен. Кралица Барб, която е част от кралското потекло на хард-рока, подпомагана от баща си Крал Траш, иска да унищожи всички останали стилове музика и рокът да бъде единствен господар!


Със съдбата на света, изложена на риск, Попи и Клон заедно с техните приятели Биги, Сатен, Кадифе, Куп и Блясъчко се отправят на пътешествие във всички останали земи, за да обединят тролчетата срещу Барб, която заплашва да „измете“ всички от сцената.

Режисьори на филма са Уолт Дорн и Дейвид П. Смит, а продуценти са Джина Шай и Кели Кууни Силела. Куфеем на „Тролчета: Турнето“ вече в избрани кина нa 3D.

Тази седмица © Меломан.бг | Музиката на твоя живот и Форум Филм България дадоха възможност на всички да спечелят страхотни оригинални подаръци от филма – тениска за възрастни Рок, детска тениска Рок или бутилка за вода.

Тролчета: Турнето

Въпросът беше: Коя популярна българска певица озвучава смелата Попи във филма „Тролчета: Турнето“?

Верният отговор: Кръстина Кокорска – Криста

Време е за награди!

  • Тениска за възрастни Рок печели Павел Веселинов от град София.
  • Детска тениска Рок за Елица Луканова от град Варна.
  • Бутилка за вода получава Габриела Пенева от град Пловдив.

Благодарим на всички участници и честито на печелившите!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *