Спортният журналист Любомир Тодоров следи кариерата на Григор от първите му официални мачове по родните тенис кортове. В книгата си "Григор Димитров - гордостта на България" той проследява пътя на момчето от Хасково до триумфа в Лондон в края на 2017 г.

Любомир Тодоров подробно описва успехите му при юношите, кариерата му при мъжете, мачовете му за България, неговите треньори, като внимание е отделено и на неговия живот извън корта.

В книгата са включени мнения на изтъкнати специалисти за играта на нашето момче, както и избрани интервюта на таланта през годините. Две цветни приложения с близо 50 снимки илюстрират трудния, но и триумфален път на Гришо през годините, отдадени на тениса.


Тази седмица © Меломан.бг | Музиката на твоя живот и издателство „Сиела“ дадоха възможност на всички да спечелят книгата на Любомир Тодоров „Григор Димитров – гордостта на България“.

Въпросът беше: През миналата година Григор Димитров се появи в епизод на роден комедиен спортен сериал с режисьор Ники Стоичков. Кой е този сериал?

Верният отговор: „При щангистите“.

Книгата на Любомир Тодоров „Григор Димитров – гордостта на България“ печели: Василена Гатева от гр. Варна.

Благодарим на всички участници и честито на печелившата!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.