Те са толкова странни, че изобщо не е странно, че са ни любими! Семейство Адамс са една от най-колоритните фамилии на всички времена, както заради семейните ценности, които са извън всякакви общоприети норми и стандарти, така и заради любопитството, което провокират от първата си поява до ден днешен.

Още с дебюта си през 1938 г. като рисунки в “The New Yorker”, създадените от Чарлз Адамс образи се превръщат в абсолютен хит. През следващите години, чрез множеството проявления, през които преминават героите, Семейство Адамс се превръща в попкултурен феномен и се утвърждава като едно от „любимите семейства на Америка“, а емблематичната им музикална тема няма как да напусне съзнанието ви, веднъж попаднала там.

A този Хелоуин странниците от семейство Адамс се завръщат на голям екран, за да ни запознаят с още по-необичайни похвати за сплотяване на семейство.


Мортиша и Гомес са изградили стабилни семейни устои на хълм в близост до жизнения и светъл Ню Джърси, но нито един симпатичен и сладникав елемент не е в състояние да развали така желания, шокиращ за останалите хора, уют… Досега! Уенсди се сблъсква със социалната среда, различна от нейната реалност, след като ѝ се налага да посещава съвременния затвор за деца, известен ни като „училище“, докато непохватният и заинтересован повече от експлозии и бели Пъгсли трябва да намери сили да признае пред себе си и семейството си, че е време традициите да бъдат нарушени и той може би не е типичният наследник на семейните ценности!

Един от най-колоритните герои в Семейство Адамс – икономът Лърч, също ще ни впечатли със зловещо присъствие, а любимият чичо Фестър отново ще ни въвлече в недодяланите си планове! Дали жителите на близкото градче ще приемат радушно новите съседи и в какво ще бъдат въвлечени семейство Адамс, ще разберем не кога да е, а на техния най-важен и единствен празник – Хелоуин.

В предстоящата анимация с нов и модерен аранжимент се завръщат и песните от емблематичния саундтрак на „Семейство Адамс“ в изпълнение на едни от най-големите музикални звезди.

„Кристина Агилера, музикалната банда Migos, Карол Джи, Rock Mafia и Снууп Дог са могъщи таланти. Не можехме и да мечтаем за по-добра комбинация от световни суперзвезди, които да вдъхновят публиката да приветства странностите и да празнува абсурдите с две чисто нови песни, които перфектно допълват тази прекрасна продукция“, споделя президентът на Motion Picture Group, MGM Джонатан Гликман.

Режисьор на „Семейство Адамс“ е Грег Търнън, а сценарият на филма е дело на Памела Петлър и Мат Либерман по образите, създадени от Чарлз Адамс. Не забравяйте, че колкото и странно да е вашето семейство, по-странни от Семейство Адамс няма!

„Семейство Адамс“ владее кината от днес (1 ноември), а тази седмица заедно с приятелите от Форум Филм България търсихме любимите ви герои от анимацията.

В специалната форма всеки можеше да гласува за любимия си Адамс, а като награда обещахме кинобилети за анимацията „Семейство Адамс“.

Време е за награди. Двойни билети за филма „Малката голяма работа“ печелят Михаела Дамянова (гр. Плевен) и Мукатес Мюмюналиева (гр. Айтос).

Благодарим на всички участници и честито на печелившите! Ето няколко важни уточнения:

  • Билетите могат да бъдат ползвани в кино по избор на победителя от веригите Синема сити и Кино Арена. След като победителят посочи конкретно кино от веригата, Организаторите уведомяват съответното кино за имената на победителя и той може да ползва своята награда.
  • Билетите важат за периода от 01.11 до 21.11.2019 година.
  • Кинобилетите са валидни само за филма „Семейство Адамс“ в рамките на редовните прожекции на филма за кината.
  • Кинобилетите се получават на касата на посоченото от спечелилия ги кино срещу предоставяне на документ за самоличност.
  • Двоен билет за филма „Семейство Адамс“ не може да бъде разменен за паричната му или каквато и да е друга равностойност. Печелившите нямат право да претендират за изплащането на левовата стойност на наградата.
  • Организаторите не носят отговорност, ако в посоченото от победителя кино, в избрания от него ден и час, в които иска да ползва наградата, филмът „Семейство Адамс“ не се излъчва.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *