Талантливите сестри Даниела и Юлия ще отбележат 20-годишния юбилей на дует Мания с уникален двучасов концерт в столичния клуб Music Jam, пленяваща сценография, впечатляваща мултимедия и много изненади. Желанието на двете е да споделят празника си с всички почитатели на българската музика у нас.

Юбилейното събитие ще събере на една сцена популярни изпълнители и музиканти като Орлин Горанов, Янка Рупкина, Орлин Павлов, Акага и още много представители на българския шоу бизнес. Специално за шоуто от САЩ ще пристигне и Слай Джералдс – бас-китарист, певец и автор на песни, споделял една сцена с музикални гиганти като Боб Дилън, Ал Грийн, Масео Паркър и легендарния Ричи Хевънс.

Емоционалното послание, което дуетът желае да предаде чрез концерта си, е „Талантът и приятелството в музиката имат значение и цел“.


На 10 октомври публиката ще има възможност да се наслади и чуе на живо: „Не искам, не мога“, „Светът е за двама“, „Песента на щурците“, „Не е истина“, „Дъжд от любов“, „Хладни очи“, „Много далеч“, „Whatcha Waiting For“ и много други.

Тази седмица © Меломан.бг | Музиката на твоя живот даде възможност на всички да спечелят двойна покана за юбилейния концерт на дует Мания в клуб Music Jam.

Въпросът беше: Коя песен на дует Мания озаглавява втория им албум?

Верният отговор: „Хладни очи“.

Двойна покана за юбилейния концерт на дует Мания печели: Надежда Крумова от гр. Банкя.

Благодарим на всички участници и честито на печелившата!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.