Кой спечели два билета за концерта на Обичайните заподозрени?

Обичайните заподозрени

След края на тазгодишното лятно турне „Пет летни концерта, без да броим зимния“, ето че за Стефан Вълдобрев, Обичайните заподозрени и многобройните им фенове дойде ред „да преброят“ и зимния. Това ще се случи на 11 ноември в Зала 1 на НДК с начало 20.00 ч. и под сериозното заглавие „Големият зимен концерт“.

“Срещаме хора с всякакви интереси, професии, сфери на живота и най-важното – от всякакви поколения, от 6- до 16-годишни. Добре дошли са отново или за първи път на наша изява”, приканват с усмивка от бандата и обещават дружно да се преброим, да си преговорим песните им и да си прекараме поне толкова добре, колкото всеки път до сега.

Това ще е втори по ред концерт за Стефан Вълдобрев и бандата му на тази сцена, след този от май 2018 г., когато буквално препълниха залата с възможно най-усмихната, най-чаровна и сърцата публика – тяхната.

Обичайно и този път ще чуем само най-добрите им песни в продължение на поне два часа. Сред тях са: “По-полека”, “Холивуд”, “Рай”, “Към”, “Едно”, “Тази песен не е за любов”, “Фойерверк”, “Аз ли съм или не съм”, “Бряг с цвят най-зелен”, “Сняг над Сахара”, “Обичам те, мила”, “Да” и други. Може да ни прозвучат необичайно посред зима, но пък е сигурно, че ще ни топлят обичайно като лято…

Тази седмица © Меломан.бг | Музиката на твоя живот и STROEJA дадоха възможност на всички да спечелят два билета за концерта на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени в Зала 1 на НДК.

Въпросът беше: През 2016 година Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени записаха песен заедно със свои приятели в чест на юбилея на любимия отбор на Стефан. Как се казва парчето?

Верният отговор: „Светът е Берое“.

Два билета за концерта на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени в Зала 1 на НДК печелят: Даниел Павлов от гр. София и Бистра Маркова от гр. София.

Благодарим на всички участници и честито на печелившите!

Коментари

Вашият коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *