След края на тазгодишното лятно турне „Пет летни концерта, без да броим зимния“, ето че за Стефан Вълдобрев, Обичайните заподозрени и многобройните им фенове дойде ред „да преброят“ и зимния. Това ще се случи на 11 ноември в Зала 1 на НДК с начало 20.00 ч. и под сериозното заглавие „Големият зимен концерт“.

“Срещаме хора с всякакви интереси, професии, сфери на живота и най-важното – от всякакви поколения, от 6- до 16-годишни. Добре дошли са отново или за първи път на наша изява”, приканват с усмивка от бандата и обещават дружно да се преброим, да си преговорим песните им и да си прекараме поне толкова добре, колкото всеки път до сега.

Това ще е втори по ред концерт за Стефан Вълдобрев и бандата му на тази сцена, след този от май 2018 г., когато буквално препълниха залата с възможно най-усмихната, най-чаровна и сърцата публика – тяхната.

Обичайно и този път ще чуем само най-добрите им песни в продължение на поне два часа. Сред тях са: “По-полека”, “Холивуд”, “Рай”, “Към”, “Едно”, “Тази песен не е за любов”, “Фойерверк”, “Аз ли съм или не съм”, “Бряг с цвят най-зелен”, “Сняг над Сахара”, “Обичам те, мила”, “Да” и други. Може да ни прозвучат необичайно посред зима, но пък е сигурно, че ще ни топлят обичайно като лято…

Тази седмица © Меломан.бг | Музиката на твоя живот и STROEJA дадоха възможност на всички да спечелят два билета за концерта на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени в Зала 1 на НДК.

Въпросът беше: През 2016 година Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени записаха песен заедно със свои приятели в чест на юбилея на любимия отбор на Стефан. Как се казва парчето?

Верният отговор: „Светът е Берое“.

Два билета за концерта на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени в Зала 1 на НДК печелят: Даниел Павлов от гр. София и Бистра Маркова от гр. София.

Благодарим на всички участници и честито на печелившите!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *