Театър на балета на Борис Ейфман пристига за първи път в България, само с една постановка в София – на 23 октомври в зала 1 на НДК. Гастролът у нас е с постановката „Евгений Онегин“.

Балетът „Евгений Онегин“ е по едноименния роман в стихове на А. С. Пушкин. Музиката в постановката е необичайно, но умело съчетание на класически творби на Пьотър Илич Чайковски с рок музиката на Александр Ситковецкий.

Спектакълът е с безкомпромисна класа във всички компоненти: музика – рок и класика, визия – авангардни костюми, ефектно осветление и мултимедия, блестяща, уникална хореография.


В балета „Евгений Онегин“ великият хореограф Борис Ейфман пренася героите на Пушкин в наши дни, в драматични и екстремни ситуации, в които старият свят се разпада, а животът диктува нови правила.

Тази седмица © Меломан.бг | Музиката на твоя живот и Degris Events дадоха възможност на петима от вас да спечелят по 2 билета за спектакъла „Евгений Онегин“ на Театър на балета на Борис Ейфман в София.

Въпросът беше: Създател на коя легендарна руска рок група е Александр Ситковецкий?

Верният отговор: Автограф.

Двойни билети за спектакъла „Евгений Онегин“ на Театър на балета на Борис Ейфман в София печелят: Веселка Димова от гр. София, Виолета Добрева от гр. София, Диана Симеонова от гр. София, Мария Везенкова от гр. София и Мария Яровая от гр. София.

Благодарим на всички участници и честито на печелившите!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *