Един от най-обичаните гръцки изпълнители в България – Василис Карас, пристига в София за голям концерт на 8 май в зала “Арена Армеец”. Звездата ще отбележи у нас завидните 40 години на сцена с голямо бузуки парти и хиляди фенове. Той ще пристигне от Гърция заедно с 10 страхотни майстори бузукари и целия си оркестър, а шоуто му ще бъде от най-висока класа.

Василис Карас е може би най-популярният гръцки изпълнител, чиито песни са обичани от три поколения вярна публика. Той е един от най-слушаните и харесвани изпълнители у нас, а феновете му тук са хиляди. С характерен дълбок глас и силно сценично присъствие – талантът му върви ръка за ръка с много труд. Той е изключително продуктивен през всичките тези години, а почти всеки негов албум става златен и платинен.

Никога не е преставал да създава песни, повечето от които се превръщат в безкомпромисни хитове. Има издадени над 40 албума. Изнасял е концерти в различни краища на света – Северна Америка, Европа, Азия, Австралия. Последният му концерт у нас беше преди две години, когато в същата зала “Арена Армеец” имаше повече от 15 000 души.


Тази седмица © Меломан.бг | Музиката на твоя живот и Rejoy дадоха възможност на всички да спечелят два билета за концерта на Василис Карас на 8 май в „Арена Армеец“.

Въпросът беше: Как е истинското име на гръцката звезда Василис Карас?

Верният отговор: Василис Кесоглидис.

По два билета за концерта на Василис Карас печелят: Десислава Недялкова Димитрова от гр. Ловеч, Валентина Моллова от гр. Пловдив и Полина Иванова Велковска от гр. Враца.

Благодарим на всички участници и честито на печелившите!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.