Кралят на руската поп музика Филип Киркоров идва на турне в България през юни. Артистът ще представи новото си шоу „Я+R“ # Цвет Настроения, премиерно в пет български града. Той ще гостува в София на 8 юни, Пловдив – 10 юни, Бургас – 12 юни, Варна – 14 юни, Русе – 17 юни.

Мащабната продукция е дело на творческия двигател на „Цирк дю Солей“ – Франко Драгоне, известен не само с това, че режисира спектаклите на цирка, но и с бляскавото шоу на Селин Дион „А New Day“.

В новата програма певецът е съпроводен от образите на “Муза” и “Ангел” – спътници на всички творчески личности. Новата история на звездата е изпълнена с драматургия и неочаквани сюжетни линии, основани на реални събития от живота на Филип Киркоров.

Тирове с тонове техническо оборудване, асансьори, товарен лифт, трон, лед екрани излъчващи концептуална графика с 3D анимация и стотици дизайнерски костюми, ръчно изработени специално за 3-часовия концерт, пристигат в България за шоуто. Концертът включва както най-обичаните хитове на артиста, така и най-новите песни, “счупили” рекордите на руските радиокласации като “Цвет настроения синий”, “Ибица” и др.

Зрителите могат да очакват и много музикални изненади, като преработената песен на Алла Пугачова „Уважаемый автор“ (1987 г.). След премиерата на новата си програма, артистът сподели за отношенията си с Алла Пугачова „За всички тези години, научих толкова много от нея, че се разбираме без думи. За мен та е авторитет и приятел, чието мнение ценя“.

Тази седмица © Меломан.бг | Музиката на твоя живот и Degris Events дадоха възможност на петима от вас да спечелят по 2 билета за шоуто „Я+R“ на Филип Киркоров в София .

Въпросът беше: През коя година Филип Киркоров участва на финала на песенния конкурс „Евровизия“?

Верният отговор: 1995 година.

Двойни билети за шоуто „Я+R“ на Филип Киркоров в София: Милена Мичева от гр. София,  Мариана Бадова от гр. Ямбол, Доротея Димитрова от гр. Харманли, Георги Василев от гр. София и Петър Везенков от гр. София.

Благодарим на всички участници и честито на печелившите!


Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *