"Парка на чудесата" разказва историята на един невероятен увеселителен парк, където въображението на едно изключително креативно момиче на име Джун оживява.

В един необикновен ден, тичайки през гората в търсене на пътя към дома, Джун открива старо увеселително влакче и се качва в него. След главозамайващо пътуване със странното съоръжение тя попада в „Парка на чудесата“ – увеселителният парк, създаден някога в нейното въображение и забравен от известно време.

Всички атракциони в парка, както и обитателите му, на които Джун някога е вдъхнала живот, без нея са обречени на пълен хаос и безредие. Сега с помощта на невероятните обитатели на парка, Джун ще трябва да върне чудото в Парка на чудесата преди да се изгуби завинаги.

Тази седмица © Меломан.бг | Музиката на твоя живот и Форум Филм България дадоха възможност на всички да спечелят страхотни щури награди от „Парка на чудесата“ – 2 комплекта магнитна рамка с вълшебен маркер, щурава чаша, магнитен конструктор или суитшърт.

Въпросът беше: Коя българска певица озвучава малката мечтателка Джун в новата вълшебна анимация „Парка на чудесата“, която идва в кината от 19 април в кината на 2D, 3D и 4DX?

Верният отговор: Михаела Филева.

Ето и имената на наградените:
Комплект с магнитна рамка с вълшебен маркер за Красимира Минчева (гр. Русе)
Комплект с магнитна рамка с вълшебен маркер за Ника Иванова (гр. София)
Щурава чаша за Камелия Пеева (гр. Варна)
Магнитен конструктор за Силвия Лилова
Суитшърт за Нели Балабанова (гр. Перник)

Благодарим на всички участници и честито на печелившите!


Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *