През 2017 година © Меломан.бг | Музиката на твоя живот става на 5! Това беше поводът в разгара на лятото отново да ви предизвикаме с лесна игра и страхотен подарък - уникален чисто нов лаптоп Dell Inspiron 5567.

Условията на играта бяха изключително лесни и не изискваха особени усилия, единствено мъничко желание и много късмет. Всеки, желаещ да спечели, трябваше да влезе в страницата ни във Facebook – facebook.com/meloman.bg и да провери колко от неговите приятели са наши фенове там.

Обещано днес, на 7 август, жребият беше изтеглен. От всички 1046 валидни регистрации, в присъствие на жури от екипа на „Меломан БГ“ ЕООД, беше изтеглен номерът на печелившата комбинация.


Късметът днес се оказа в полза на регистрацията с номер 57, направена на 28.06.2017 в 13:42 часа. До късметлийското число стоят името на Величко Тодоров и неговият отговор:

Съпругата ми само за сега.

Величко получава чисто нов лаптоп  Dell Inspiron 5567. С опцията за Full HD дисплей, той ще може да се наслади на удивително качество на картината. А с опцията за тъч скриин, ще може лесно да управлява работата, която върши.

Честито на победителя! На всички останали – успех в следващите игри на © Меломан.бг | Музиката на твоя живот. Изненадите предстоят!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.