Евтини самолетни билети

След феноменалния успех на поредицата „101 отбивки“ пътешествениците Иван Михалев и Елина Цанкова приветстваха с добре дошъл на борда още един приключенец – сина им Александър. Оттогава тримата обикалят страната заедно в търсене на онези красиви дестинации, подходящи за семейни бягства от града и ваканции с деца.

Книгата е подборка на най-добрите места за фамилни пътешествия и почивки в България. Това не е просто поредният пътеводител, а книга вдъхновение за родители, които искат да споделят радостта от пътуването с децата си.

„Искаме всички да осъзнаят, че пътуването с деца е добро не само за тях, добро е за цялото семейство и не е особено трудно“, казват Иван и Елина.


Защото България е пълна с очарователни места, които ще отключат любопитството на вашето дете и ще ви подарят безброй щастливи мигове, за които с радост ще си спомняте, когато децата ви пораснат и поемат сами по широкия свят.

Освен 101 непознати места, любопитни факти за тях, точни упътвания и друга полезна информация в книгата ще откриете и бонус – български фестивали, подходящи за деца. От кукерски танци и улични карнавали до Парад на хвърчилата и „лютеницотерапия“ – най-вълнуващите празници на открито, подредени по дати през годината.

Тази седмица © Меломан.бг | Музиката на твоя живот и издателство „Сиела“ дадоха възможност на всички да спечелят книгата на Иван Михалев и Елина Цанкова „101 отбивки: с деца“.

Въпросът беше: Колко фестивала, подходящи за деца, са представени в книгата „101 отбивки: с деца“?

Верният отговор: 12.

Книгата на Иван Михалев и Елина Цанкова „101 отбивки: с деца“ печели: Велиана Чакандракова от гр. Пловдив.

Благодарим на всички участници и честито на печелившата!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.