Провокирани от саунда на "In Da Club" на 50 Cent, с който Трий се събужда ден след ден, тази седмица заедно с приятелите от Форум Филм България и електронното списание © 10-те най търсихме най-добрите песни за събуждане.

В специалната форма всеки можеше да гласува за любимото си парче, а като награда обещахме кинобилети за филма „Честита нова смърт“.

Гласуването приключи, резултатите са ясни, а как вие подредихте парчетата за начало на деня, ще разберете в събота, 16 февруари, в електронното списание © 10-те най.

Време е за награди. Двойни билети за филма „Честита нова смърт“ печелят Михаил Борчаков (гр. Пловдив) и Даниел Савов (гр. София).

Благодарим на всички участници и честито на печелившите! Ето няколко важни уточнения:

  • Кинобилетите, раздавани в рамките на играта, са валидни за кината от веригите на Синема Сити и Кино Арена, в периода от 19.02.2019 г. до 06.03.2019 г.
  • Участниците, спечелили билет за прожекция на филма „Честита нова смърт“, са длъжни след уведомяването им за наградата в срок до три календарни дни да посочат на чие име да са билетите и за кое кино да бъдат издадени. В противен случай ще загубят правото си да ползват спечелената награда.
  • Кинобилетите са валидни само за филма „Честита нова смърт“ в рамките на редовните прожекции на филма за кината.
  • Кинобилетите се получават на касата на посоченото от спечелилия ги кино срещу предоставяне на документ за самоличност.
  • Организаторите не носят отговорност в случай, че избраното от победителя кино е отменило прожекциите на филма в посочения период.
  • Кинобилетите не могат да бъдат разменяни срещу паричната им равностойност или други блага.

А дали колежанката Трий Гелбман (Джесика Рот, „Ла Ла Ленд“), която е принудена да преживява отново и отново деня на своята смърт, ще успее да излезе от капана на повтарящата се реалност? Отговорът – в „Честита нова смърт“. Вече в кината от Форум Филм България.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *