Евтини самолетни билети

Този април “Малката голяма работа“ ще ни разкрие, че никога не е късно да пораснеш… или пък отново да станеш малък. Дръзката и хаплива комедия за цената на успеха, силата на женското приятелство и втория шанс да станеш по-добра версия на себе си е свеж поглед към популярните филми с размяна на тела.

Американската комедийна актриса Реджина Хол (“Страшен филм”) и младата изгряваща звезда Марсай Мартин (“Black-ish”) са в ролята на Джордан Сандърс – безскрупулен шеф в медийна фирма с ужасно отношение към подчинените и хората около себе си. Хол изпълнява нейната възрастна версия, а Мартин се превъплъщава в малката Джордaн, която след поредното си арогантно и грубо изпълнение се събужда в луксозния си апартамент със съзнанието си на възрастен, но в тялото на 13-годишното си „аз“ в деня на изключително важна презентация.

Единственият човек, който е наясно с тайната, че Джордън е хваната в капана на тийнейджърско тяло, е нейната дългогодишна изстрадала асистентка Ейприл (Иса Рей, “Несигурни”), на която ѝ е писнало от ежедневния тормоз на шефката ѝ. Докато Джордан е принудена да се върне в училище и да се справя с проблемите на обикновен ученик под прицела на подигравките на своите връстници, Ейприл трябва да преодолее собствените си комплекси, да се възползва максимално от ситуацията и да се превърне в креативния лидер, който винаги е искала да бъде и не само да спаси компанията си, но и личния си живот.


Режисьор на „Малката голяма работа“ е Тина Гордън, която е и сценарист наравно с Трейси Оливър, по идея на Марсай Мартин. Продуценти са Уил Пакър („Вечерно училище“, „Ченге за един ден“), Джеймс Лопес и Кения Барис.

„Малката голяма работа“ шефства в кината от днес (12 април), а тази седмица заедно с приятелите от Форум Филм България и електронното списание © 10-те най търсихме любимите ви филми с размяна на ролите/ телата.

В специалната форма всеки можеше да гласува за любимия си филм, а като награда обещахме кинобилети за филма „Малката голяма работа“.

Гласуването приключи, резултатите са ясни, а как вие подредихте филмите с размяна на ролите/ телата, ще разберете в събота, 13 април, в електронното списание © 10-те най.

Време е за награди. Двойни билети за филма „Малката голяма работа“ печелят Светла Кирова (гр. Пловдив) и Красимира Атанасова (гр. Варна).

Благодарим на всички участници и честито на печелившите! Ето няколко важни уточнения:

  • Кинобилетите, раздавани в рамките на играта, са валидни за кината от веригите на Синема Сити и Кино Арена, в периода от 16.04.2019 г. до 30.04.2019 г.
  • Участниците, спечелили билет за прожекция на филма „Честита нова смърт“, са длъжни след уведомяването им за наградата в срок до три календарни дни да посочат на чие име да са билетите и за кое кино да бъдат издадени. В противен случай ще загубят правото си да ползват спечелената награда.
  • Кинобилетите са валидни само за филма „Честита нова смърт“ в рамките на редовните прожекции на филма за кината.
  • Кинобилетите се получават на касата на посоченото от спечелилия ги кино срещу предоставяне на документ за самоличност.
  • Организаторите не носят отговорност в случай, че избраното от победителя кино е отменило прожекциите на филма в посочения период.
  • Кинобилетите не могат да бъдат разменяни срещу паричната им равностойност или други блага.

А как малката голяма Джордан ще се справи с всички странни и нелепи ситуации, в които попада? Отговорът – в „Малката голяма работа“. Вече в кината от Форум Филм България.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.