Тази седмица заедно с приятелите от Форум Филм България и електронното списание © 10-те най потърсихме любимите ваши игри, които не бихте искали да ви застигнат в реалния живот.

Всеки можеше да се включи чрез специалната форма, а като награда обещахме двойни кинобилети за филма „Истина или предизвикателство“, валидни за веригите на Синема Сити, Ciné Grand или Кино Арена.

Гласуването приключи, резултатите са ясни, а как вие подредихте игрите, които не бихте искали да ви застигнат в реалния живот, ще разберете в събота, 21 април, в електронното списание © 10-те най.


Време е за награди. Двойни кинобилети за филма „Истина или предизвикателство“ печелят: Зорница Попова (гр. Пловдив), Вероника Иванова (гр. Видин) и Анна Димитрова (гр. Стара Загора).

Благодарим на всички участници и честито на печелившите! Ето няколко важни уточнения:

  • Билетите са двойни, под формата на ваучери, и важат в периода 23.04. – 10.05. (вкл.), в избрано от победителите кино от веригите Синема Сити, Ciné Grand или Кино Арена само и единствено за филма „Истина или предизвикателство“.
  • Участниците, спечелили билет за прожекция на филма „Истина или предизвикателство“, са длъжни след уведомяването им за наградата в срок до три календарни дни да посочат имена и избраното от тях кино, в което да ги очакват. В противен случай ще загубят правото си да ползват спечелената награда.
  • Билетите важат за избран от победителя ден и час на прожекция на филма в посоченото от него кино от съответната верига и според програмата на киното.
  • Билетите не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност.
  • Организаторите не носят отговорност в случай, че в избраното от победителя кино няма прожекции на филма.

А дали колежанката Оливия и нейните приятели ще успеят да се спасят и да излязат живи от смъртоносната игра? Отговорът – в „Истина или предизвикателство“. Вече в кината.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *