Евтини самолетни билети

Преди точно месец, на 16 януари, © Меломан.бг стартира предизвикателство с повече от апетитна награда – чисто нова 3D система за домашно кино.

Условията на играта бяха изключително лесни и не изискваха особени усилия, единствено мъничко желание и много късмет. Всеки, желаещ да спечели, трябваше да влезе в страницата ни във Facebook – facebook.com/meloman.bg и да провери колко от неговите приятели са наши фенове там.

Обещано днес, на 17 февруари, жребият беше изтеглен. От всички 769 валидни регистрации, в присъствие на жури от екипа на „Меломан БГ“ ЕООД, беше изтеглен номерът на печелившата комбинация.


Късметът днес се оказа в полза на регистрацията с номер 742, направена на 15.02.2017 г. в 14:22 часа. До късметлийското число стоят името на Ростислав Величков и неговият отговор:

Шестима приятели харесват страницата.

Ростислав получава чисто нова 3D Blu-Ray система за домашно кино Sony BDV-N5200WB с 1000 W обща звукова мощност, 4K премащабиране, вграден Wi-Fi за интернет достъп, Bluetooth, NFC и DLNA за връзка със съвместими устройства, интернет браузър SEN (Sony Entertainment Network), SongPal приложение за управление от iPhone/Android смартфон, Dolby Digital / DTS.

Честито на победителя! На всички останали – успех в следващите игри на © Меломан.бг | Музиката на твоя живот. Изненадите предстоят!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.