Този ноември с отворени обятия приветстваме едни от най-любимите ни герои, които ще се завърнат триумфално, за да ни въвлекат в напълно нова страница от вълнуващата си история. Ключът към миналото ще отвори вратите на бъдещето, а съдбата на Елза и Анна, както и на цялото кралство Арендел изглежда предначертана. Но дали е така?

Във втората част на феноменалната анимация ще станем свидетели на това как кралство Арендел, едва освободено от предишното проклятие, отново ще се сблъска с големи опасности.

Елза е призована от мистериозен глас и се превръща в единствения шанс за спасение на кралството и дома си. Но дали всъщност тя няма да се окаже най-голямата опасност? Дръзкото пътешествие към миналото обаче няма да започне без неизменното присъствие на веселата компания на Анна, Кристоф, Олаф и Свен, защото именно за това са приятелите – да разрушават заедно древни заклинания и да се борят срещу страшни и разнообразни врагове.


Режисьори на „Замръзналото кралство 2“ са Крис Бък и Дженифър Лий, която е и сценарист заедно с Алисън Шрьодер. Продуцент на филма е Питър Дел Веко. Ролите на български отново озвучават Надежда Панайотова, Весела Бонева, Момчил Степанов, Петър Бонев, Любена Нинова, Христо Бонин, Михаела Тюлева, Стефан Сърчаджиев – Съра и др.

„Замръзналото кралство 2“ завладява кината у нас на 22 ноември на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX, а в дните до четвъртък © Меломан.бг | Музиката на твоя живот и Форум Филм България ви дават шанс да спечелите уникални оригинални подаръци от филма – комплект от чанта и преспапие, комплект от детска тениска и преспапие, комплект от тениска за възрастни и преспапие или оригинален диск със саундтрака на „Замръзналото кралство 2“, осигурен от „Анимато мюзик“.

Въпросът е: Как се казва песента от „Замръзналото кралство 2“, която има потенциала да последва „Let It Go“ и да се превърне в тотален хит?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 21 ноември и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *