Тази седмица заедно с приятелите от Форум Филм България и електронното списание © 10-те най търсихме най-добрите филми, включващи сюжетния похват "времева примка".

В специалната форма всеки можеше да гласува за едно от нашите предложения или да добави свое, а като награда обещахме двойни кинобилети за филма „Честита смърт“, валидни за веригите на Синема Сити, Арена и Синегранд.

Гласуването приключи, резултатите са ясни, а как вие подредихте най-харесваните филми с „времева примка“ в сюжета си, ще разберете в събота, 21 октомври, в електронното списание © 10-те най.


Време е за награди. Двойни кинобилети за филма „Честита смърт“ печелят: Даниела Цонева (гр. Варна), Сара Дамянова (гр. Русе) и Момчил Стоянов (гр. Пловдив).

Благодарим на всички участници и честито на печелившите! Ето няколко важни уточнения:

  • Кинобилетите, раздавани в рамките на играта, са валидни за кината от веригите на Синема Сити, Арена и Синегранд, в периода от 24.10.2017 г. до 05.11.2017 г.
  • Участниците, спечелили билет за прожекция на филма „Честита смърт“, са длъжни след уведомяването им за наградата в срок до три календарни дни да посочат на чие име да са билетите и за кое кино да бъдат издадени. В противен случай ще загубят правото си да ползват спечелената награда.
  • Кинобилетите са валидни само за филма „Честита смърт“ в рамките на редовните прожекции на филма за кината.
  • Кинобилетите се получават на касата на посоченото от спечелилия ги кино срещу предоставяне на документ за самоличност.
  • Организаторите не носят отговорност в случай, че избраното от победителя кино е отменило прожекциите на филма в посочения период.
  • Кинобилетите не могат да бъдат разменяни срещу паричната им равностойност или други блага.

А дали колежанката Трий Гелбман (Джесика Рот, „Ла Ла Ленд“), която е принудена да преживява отново и отново деня на своята смърт, ще успее да разкрие самоличността на собствения си убиец? Отговорът – в „Честита смърт“. Вече в кината.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.