Евтини самолетни билети

Хелоуин идва! С трилър, мистерия, романтика и... "Честита смърт", най-новия кинохит, който ще бъде в кината на 20 октомври.

„Честита смърт“ използва сюжетния похват „времева примка“ (популяризиран с голям успех от хита „Омагьосан ден“), за да разкаже за колежанката Трий Гелбман (Джесика Рот, „Ла Ла Ленд“), която е принудена да преживява отново и отново деня на своята смърт, докато не разкрие самоличността на собствения си убиец.

Докато бавно разплита мистерията около гибелта си, Трий вижда хората около себе си в непозната светлина и открива истини, които с лекота е подминавала в ежедневието си на купонджийка. За да успее да избяга от капана на повтарящия се ден, тя трябва да преоткрие света и най-вече себе си.


Режисьор на „Честита смърт“ е Кристфър Ландън („Паранормална активност: Белязаните“), който е и сценарист заедно със Скот Лобдел. Продуцент е Джейсън Блум, а в ролите са Джесика Рот, Израел Брусард, Руби Модин, Чарлс Айткън, Лаура Клифтон и др.

Тази седмица заедно с приятелите от Форум Филм България и електронното списание © 10-те най търсим най-добрите филми, включващи сюжетния похват „времева примка“. Във формата по-долу ще откриете списък с някои от емблемите в жанра, за които можете да гласувате, а ако вашият фаворит не е сред тях, без никакво притеснение можете да го добавите.

В края на седмицата трима от гласувалите ще спечелят двойни кинобилети, валидни за веригите на Синема Сити, Арена и Синегранд. А как изглежда пълното подреждане на най-харесваните филми с „времева примка“ в сюжета си, ще разберете в събота, 21 октомври, в електронното списание © 10-те най.

И нека гласуването започне сега! Попълнете формата за регистрация, подкрепете любимия си филм, включващ сюжетния похват „времева примка“, и бъдете готови за награда. Имената на наградените ще станат ясни в петък, 20 октомври. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.