Годината е 1987, а мястото – автоморга в малко калифорнийско градче. Уплашен и без посока пред себе си, Бъмбълби намира убежище там, за да се скрие от хората, които искат да го изучават.

Младата и търсеща своето призвание Чарли (Хейли Стайнфелд) мечтае за подарък кола по повод 18-тия си рожден ден. Привидно обикновеният VW Beetle попада в полезрението ѝ и се превръща в неин любимец, слабост и предизвикателство за ремонт… още преди да се съживи пред очите ѝ.

За страха от неизвестното, волята за справедливост и истинското приятелство ще ни разкаже „Бъмбълби“, а дали суровата реалност ще пречупи най-чистите намерения на култовия герой, ще разберем скоро. „Бъмбълби“ паркира в кината на 21 декември на 3D, IMAX 3D и 4DX.


Филмът е продуциран от ветераните от поредицата „Трансформърс“ Лоренцо ди Бонавентура и Майкъл Бей, изпълнителни продуценти са Стивън Спилбърг, Браян Голднър и Марк Вахрадин. Крис Бригам („Арго“, „Генезис“) също ще се присъедини към изпълнителните продуценти. Сценарият е дело на Кристина Ходсън („Незабравимо“).

Режисьор е Травис Найт („Кубо и пътят на самурая“, „Коралайн“), а в главните роли ще видим Хейли Стайнфелд („Така е на 17“), Памела Адлън („Луи“), Джон Сина („Баща в излишък 2“, „Тотал щета“), Джордж Лендеборг Младши („Спайдърмен: Завръщане“), Джейсън Дръкер, Кенет Чои („Американска криминална история“), Аби Куин („Телефонна линия“), Рейчъл Кроу („Офисът“) и Грейс Дзини („Странични ефекти“).

Вдъхновени от стила, музиката и начина на живот през 80-те, от приятелството и жаждата за приключения, тази седмица заедно с Форум Филм България и електронното списание © 10-те най търсим песните, които за вас са емблема на това десетилетие. Изберете 3 от своите най-любими парчета и ни изпратете личния си топ 3 чрез специалната регистрационна форма тук. Песента, която сте поставили на първо място, ще получи 3 точки, тази на второ – 2, а тази на трето – 1.

В петък трима от гласувалите ще спечелят страхотни награди от филма „Бъмбълби“ – скейтборд, трансформираща се раница или тонколонка. А как изглежда пълното подреждане на най-големите хитове от 80-те ще разберете в събота, 22 декември, в електронното списание © 10-те най.

Бъмбълби

И нека гласуването започне сега! Попълнете формата за регистрация, подкрепете любимите си песни от 80-те и бъдете готови за награда. Имената на наградените ще станат ясни в петък, 21 декември. Успех!

Играта приключи!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.