Евтини самолетни билети

It’s your birthday… Всичко започва отначало. И нищо не е приключило! Влудяващо, кърваво и дори забавно. След свръхуспешния "Честита смърт" идва продължението - "Честита нова смърт".

Ако сте гледали първата част, със сигурност сте наясно, че филмът използва сюжетния похват „времева примка“, за да разкаже за колежанката Трий Гелбман (Джесика Рот, „Ла Ла Ленд“), която е принудена да преживява отново и отново деня на своята смърт, докато не разкрие самоличността на собствения си убиец.

Докато бавно разплита мистерията около гибелта си, Трий вижда хората около себе си в непозната светлина и открива истини, които с лекота е подминавала в ежедневието си на купонджийка. За да успее да избяга от капана на повтарящия се ден, тя трябва да преоткрие света и най-вече себе си.


В „Честита нова смърт“ обаче Трий открива, че изобличаването на убиеца не е било достатъчно. И кошмарът започва отново, като този път във времевата примка са въвлечени и други хора. Да умираш отново и отново се оказва, изненадващо, далеч по-лесно от опасностите, които предстоят.

Продуцент отново е Джейсън Блум, а като сценарист и режисьор на тази нова глава от историята се завръща Кристофър Ландън („Паранормална активност: Белязаните“). Към изпълнителните продуценти на „Честита смърт“ Анджела Манкузо и Джон Балдечи се присъединява Самсон Муке („Scouts Guide to the Zombie Apocalypse“).

„Честита нова смърт“ ще ви застигне в кината ден след празника на влюбените – на 15 февруари 2019 г.

Провокирани от саунда на „In Da Club“ на 50 Cent, с който Трий се събужда ден след ден, тази седмица заедно с приятелите от Форум Филм България и електронното списание © 10-те най търсим най-добрите песни за събуждане. Кое е парчето, с което започва вашият ден? Класика или съвременен бийт сте си избрали?

В края на седмицата двама от гласувалите ще спечелят двойни кинобилети, валидни за веригите на Синема Сити и Кино Арена. А как изглежда пълното подреждане на любимите ви песни за събуждане, ще разберете в събота, 16 февруари, в електронното списание © 10-те най.

И нека гласуването започне сега! Попълнете формата за регистрация, споделете любимото си парче за начало на деня, и бъдете готови за награда. Имената на наградените ще станат ясни в петък, 15 февруари. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.