Евтини самолетни билети

Канадската поп певица Шайло е родена през 1993 година в Абодсфорд, Британска Колумбия. Участва в редица конкурси за таланти, включително на канадското радио CHBN-FM, който тя печели.

Само 15-годишна Шайло се мести във Ванкувър, за да работи по писането на песните за дебютния си албум.

Тя е автор на общо седем от песните в „Picture Imperfect”, който излиза на пазара през 2009 година. Пилотният сингъл „Operator (A Girl Like Me)” оглавява класацията Billboard Canada и става платинен в страната.


Певицата получи номинация за MuchMusic Video Awards през 2009 година, а видеото към песента „Operator (A Girl Like Me)” беше номинирано в категория „Поп видео на годината”.

Нейни песни са изпълнявани в редица американски и канадски телевизионни сериали, сред които: Gossip Girl, Dr. Dolittle: Tail to the Chief, Mr. Troop Mom, Degrassi: The Next Generation, Majority Rules и What Happens in Vegas.

Шайло споделя, че нейният музикален идол е Кралят на попа Майкъл Джексън. Също като него и тя участва в редица благотворителни акции.

Почти всяка печалба от концертните си изпълнения певицата дарява за различни каузи. Вдъхновение търси още от изпълнители като Франк Синатра и Селион Дион. Известна е с усамотения си начин на живот, далеч от светлините на прожекторите.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.