Виртуозът на балканската музика Желко Йоксимович, който ще гостува у нас на 20 октомври с уникалния си музикален проект “Dva Sveta“, днес представи новия си сингъл "Milimetar".

Премиерата на видеото към парчето бе по-рано през деня, като за броени часове събра страхотни отзиви и хиляди гледания. И този път Йоксимович зарадва фенове си, като записа песен с уникален заряд и безкомпромисно видео.

По повод премиерата на сингъла и видеото към него, сръбската звезда днес ще се срещне с фенове и медии в популярен търговски център, където са заснети кадри от клипа.


След като „Milimetar“ вече запали сайтовете за видео споделяне, несъмнено очакваме песента да се нареди сред най-горещите летни хитове на Балканите. По всичко личи, че на 20 октомври Желко Йоксимович няма да пропусне да зарадва българската публика с неповторимо изпълнение на живо, именно на новото си хитово парче.

Концертът на Желко Йоксимович “Dva Sveta” е на 20 октомври 2017 г. в зала 1 на НДК. Начало 20:00 часа. Билетите за спектакъла вече са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. Цена на билетите: от 25 до 50 лева. © Меломан.бг | Музиката на твоя живот е медиен партньор на концерта.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.