Само месец след епичния концерт на примата на Балканите Цеца в Лондон, сръбската звезда Желко Йоксимович също обяви, че ще зарадва феновете си в Англия с дългоочаквано и грандиозно шоу в зала Troxy на 24 март 2017 г. Билетите, които са на цени от 30 до 50 паунда, вече са в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.

Песните на най-талантливия сръбски певец и композитор са известни в цял свят. Малко след издаването на емблематичния шедьовър „Lane moje”, Желко Йоксимович се превръща в сензация не само в Сърбия, но и из цяла Европа. Всяка следваща песен е безспорен хит както на Балканите, така и в държави като Франция, Полша, Холандия и много други.

Изключителният му успех и блестящата му кариера са в резултат не само от композициите му, но и от разтърсващите му изпълнения на живо. В тях той преплита традиционни фолклорни инструменти, балкански емоции и поп елементи.


Освен с изключителната си вокална дарба, Йоксимович се отличава с качеството си на търсен от сръбските изпълнители композитор. Сред многобройните таланти на звездата са и уменията му да свири на повече от 11 музикални инструмента, включително акордеон, пиано, китара и барабани. Неслучайно на 12-годишна възраст младият артист печели отличието „Първият акордеон на Европа“. Той е един от малкото сръбски изпълнители, събрали над 50 000 души на свое шоу в Босна и Херцеговина.

На 24 март (петък) 2017 г. в зала Troxy, Лондон публиката ще има възможност да се наслади на златния глас на Балканите и на магичната сила на музиката му. Ще прозвучат също и най-големите му хитове – “Ljubavi”, “Lane moje”, “Supermen”, “Stihija”, “Lejila” и “Nije ljubav stvar”.

Билети за концерта на Желко Йоксимович могат да бъдат закупени на цени от 30 до 50 паунда в мрежата на Eventim. Вратите отварят в 19:30, а началото на събитието е в 20:30 часа.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.