Британският музикант Фил Колинс потвърди официално излизането на поредната част от ретроспективна колекция, събрала най-големите хитове от неговото творчество.

Проектът носи заглавието „Take A Look At Me Now“ и има за идея да изследва как песните на артиста са еволюирали през годините, като по-голямата част на допълнителното съдържание се фокусира върху лайф версии на песните.

Ремастерираните “No Jacket Required” и “Testify” ще са на пазара на 15 април. Четирите албума, преиздадени досега – “Face Value” (1981), “Hello, I Must Be Going!” (1982), “Both Sides” (1993) и “Dance Into The Light” (1996), карат много от феновете на Фил Колинс да преоткрият и преоценят кариерата на артиста.


Противопоставяйки оригиналите на парчетата с по-късни техни изпълнения на живо, новият му проект ще демонстрира как те заживяват свой живот, веднъж излезли от ограниченията на студиото.

Освен музикална разходка из миналото на Фил „Take A Look At Me Now“ включва и… нови версии на всички негови обложки, включени в компилацията.

Визията на всяка от обложките е абсолютно идентична с оригинала си, като единствената разлика е в начина, по който Колинс изглежда – зрелият Фил замени своята по-млада версия.

Ако вече ви е любопитно как изглеждат албумите на „Мистър Дженезис“ преди и след дигиталния ремастеринг, ето отговора на този въпрос.

1. Testify
phil-collins-album-covers-take-a-look-at-me-now-1
2. Dance Into The Light
phil-collins-album-covers-take-a-look-at-me-now-2
3. Hello, I Must Be Going
phil-collins-album-covers-take-a-look-at-me-now-3
4. Face Value
phil-collins-album-covers-take-a-look-at-me-now-4
5. Both Sides
phil-collins-album-covers-take-a-look-at-me-now-5
6. No Jacket Required
phil-collins-album-covers-take-a-look-at-me-now-6
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.