Евтини самолетни билети

Цял ден драма между Джъстин Бийбър и феновете му. Всичко започна, когато певецът качи няколко снимки в социалната мрежа Instagram с новата си приятелка София Ричи. Някои от феновете му публикуваха обидни коментари по адрес на Ричи и това провокира Бийбър да заплаши, че ще изтрие акаунта си в мрежата, което и направи малко по-късно.

Драмата обаче не свършва тук. Бившата приятелка на Джъстин – Селена Гомес, реши да сподели мнението си по въпроса, като написа коментар в Instagram:

„Ако не можеш да понесеш омразата, спри да качваш снимки на приятелката си хаха – те трябва да са специални и само за вас двамата. Не се сърди на феновете си. Те те обичат. Те бяха до теб преди всички други“.


В отговор на коментара на Селена, Бийбър се опита да я обиди, като написа, че тя го е използвала, за да привлича внимание върху себе си. Гомес не му остана длъжна и затвори устата на певеца веднъж завинаги с думите:

„Забавно е как човек, който множество пъти е изневерявал, сочи с пръст хората, които прощават и го подкрепят. Не е чудно, че феновете са ядосани. Тъжно. Само любов“. Малко по-късно певицата написа още: „Приключих тук. Имам много сладки писма от фенове да чета“.

След обмяната на коментари, Джъстин Бийбър окончателно изтри профила си в Instagram. Впоследствие феновете на певеца избухнаха в социалната мрежа Twitter като най-популярният хаштаг беше #SelenaEndedJustinParty (Селена сложи край на Джъстин). Така феновете изразиха подкрепата си към Гомес и разочарованието си спрямо Бийбър.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.