През последните няколко месеца набиращата популярност руска поп певица Zivert буквално превзе БГ ефира с песента “Life” като прекара последните 10 седмици в Топ 5 на националната ни класация.

Песента е част от репертоара на Effective Records – най-успешната независима руска звукозаписна компания, с която Вирджиния Рекърдс подписа ексклузивен договор за България.

През последните няколко месеца набиращата популярност руска поп певица Zivert буквално превзе БГ ефира с песента “Life”, като прекара последните 10 седмици в Топ 5 на националната ни класация.


Zivert споделя, че “Life” е песен за живота, който си избираме всеки ден:

“Животът ни е свободен стил. Какво виждаш, докато се движиш по улиците? Мрачни, уморени хора? Или двойка, която излиза от кафене, усмихваща се на светлия летен ден и стъпваща радостно по локвите? Дали за теб това е киша, локва или цветно отражение на фарове? Ще се изнервиш ли на натоварения трафик или просто ще си пуснеш любимата си музика и ще се потопиш в мечтите си? Да живееш с удоволствие също е избор. Всяка сутрин решаваш какъв живот да живееш. Огледай се – може би ти сам за себе си си източникът на енергия!“
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *