Предстоящата филмова продукция на Walt Disney Animation Studios “Замръзналото кралство 2” включва спираща дъха музика с оригинални песни от носителите на Оскар и Grammy Кристен Андерсън Лопес и Робърт Лопес, оригинални инструментални произведения от номинирания за Grammy Кристоф Бек и гост изпълнители във финалните надписи на филма – американските поп-рок банди Panic! At The Disco и Weezer, и американската певица и автор на песни Кейси Мъсгрейвс.

Саундтракът към втора част на една от най-хитовите продукции на Disney, излиза на 15 ноември, седмица преди премиерата на филма в кината на 22 ноември. Носителят на Оскар екип, който стои зад супер успешната продукция “Замръзналото кралство”, се завръща. Режисьори и на “Замръзналото кралство 2” са Крис Бък и Дженифър Лий.

Музиката на Кристен, Робърт и Кристоф е част от ДНК-то на “Замръзналото кралство”, споделя Бък. “Не бихме могли да си представим “Замръзналото кралство 2” без тяхно участие. Те осигуряват толкова богато и емоционално разбиране на света и образите в него, и благодарение на невероятната им музика успяхме наистина да задълбочим и разширим тази история.

Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *