Whitesnake обединяват част от най-любовната си музика в мултиплатинената си кариера в “Love Songs” – нова колекция, която съдържа ремиксирани и ремастерирани версии на най-добрите любовни песни на групата.

Това е второто издание от трилогията на бандата “Red, White and Blues Trilogy”, серия от компилации, организирана от музикални теми, които започнаха това лято с “The ROCK Album” (бял) и ще завършат следващата година с “The BLUES Album” (в синьо).

Новата колекция включва микс от хитове и дълбоки песни, оригинално издадени между 1987 и 2011 в пет студийни албума на Whitesnake и третия соло албум на Дейвид Ковърдейл – „Into the LIGHT”. “Love Songs” ще излезе на 6 ноември като CD, двойна 180-грамова червена плоча и дигитално.


Ковърдейл казва, че всички песни от “Love Songs” са ремиксирани и ремастерирани. “Някои са музикално „поукрасени“, когато съвместният ми продуцент Michael McIntyre, Christopher Collier, който направи миксинга и аз почувствахме за необходимо или подходящо, за да изкараме най-доброто от тези песни“, обяснява той.

Свеж, нов ремикс на един от най-големите хитове на Whitesnake – “Is This Love” (2020 Remix), от мултиплатинения поименен албум на бандата, е вече наличен. Издаден през октомври 1987 като продължение на #1 хита “Here I Go Again”, “Is This Love” завърши на #2 в американската класация за сингли, превръщайки се във втория най-голям хит в кариерата на групата.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *