Многократно номинираният за награди Grammy певец, текстописец и продуцент Чарли Пут постигна най-високия си резултат в класациите с дебюта на високо оценения си втори албум със златен сертификат “Voicenotes”, като влезе на 4-то място в Billboard 200 и второ в Top Albums.

“Voicenotes” е воден от трите хита – тройно платинения “Attention”, платиненото продължение “How Long” и последния “Done For Me” (feat. Kehlani), който се изкачи в топ 20 в класацията Top 40 radio и топ 15 в Hot AC radio тази седмица.


Всяко парче от “Voicenotes” е продуцирано и написано от самия Чарли, а албумът беше посрещнат с възхвала от медиите. The Associated Press го обяви за

„… удивителна бляскава колекция от перфектни за лятото поп парчета”, а Billboard сподели, че „Пут е вложил най-доброто от себе си във всяка една от песните в албума, които са едновременно завладяващи и искрени, и разгръщат потенциала на записа, превръщайки го в триумф.”

Това лято Чарли ще тръгне на най-голямото си северноамериканско турне досега, което е продуцирано от Live Nation. Турнето ще започне на 13 юли в Blue Hills Bank Pavilion в Бостън и ще обиколи континента през цялото лято, като ще посети световноизвестната зала Radio City Music Hall в Ню Йорк на 16 юли, както и Greek Theatre в Лос Анджелис на 14 август. Мултиплатинената певица Hailee Steinfeld ще бъде много специален гост и ще подкрепи Чарли на всички концерти.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.