Евтини самолетни билети

Дейвид Гета пусна официалното видео към жестокия си сингъл с Ники Минаж и Лил Уейн “Light My Body Up”. Текстовото видео към парчето има над 12 милиона преглеждания за месец, което гарантира, че официалният клип ще предизвика впечатляващ интерес.

Заснет в Маями в подобна на хале сграда, той се фокусира върху образа на Ники и умението ѝ да запленява мъжете, в това число и Гета, с впечатляващите си движения. Сменящите се бавни, чувствени сцени и кратки, примигващи кадри пасват точно на отличаващия се ритъм на парчето, съчетаващо в себе си смесица от рап, трап и електронен бийт.


Говорейки за участието на колегите си в клипа, Гета каза:

„Лил Уейн дойде, за да изпълни своята част. Ники Минаж е абсолютен звяр – когато директорът иска актьорска игра, тя просто се слива с героя си. Невероятно е. Казах на актьора, че нямам никаква идея как да се сравнявам с нея докато снимахме видеото! Обичам да снимам с нея, тя винаги е перфектна!”

И сякаш официалния клип не е достатъчен, за да са доволни феновете, френският хаус магьосник Cedric Gervais представи своя ремикс на хитовия сингъл.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.