На тазгодишния конкурс „Евровизия” Франция ще бъде представена от Amir, който ще изпълни песента "J'ai cherché", съчинена от него в съавторство с двама млади френски композитори.

Песента е лирична и в нея се пее на френски, но припевът е на английски. С прекрасен ритъм и хващаща мелодия, този пример за електро-поп съвършенство разказва за радостта от намирането на цел в живота, за удовлетворението, което те изпълва, когато сбъднеш мечтите си.


Amir е роден в еврейско семейство през 1984 г. в Париж. Когато навършва 8 години, семейството му се премества в Израел, без да къса връзките си с Франция. Самият Amir запазва двойното си френско-израелско гражданство.

Кариерата му на певец започва през 2006 г. в Израел, а от 2013 г. изнася концерти и във Франция. Amir стана известен във Франция, след като стигна до финала на телевизионния конкурс „The Voice“ през 2014 г. На 14-ти май в Стокхолм, Швеция, Amir ще представи Франция на 61-ия международен конкурс за песен „Евровизия” с парчето “ J’ai cherché „(I Searched).

Laura Tesoro

Laura Tesoro с песента „What’s The Pressure“ е изборът на Белгия, който ще търси подкрепата на европейските зрители на „Евровизия 2016“.

Laura е само на 19 години, но талантът й е всеобхватен: тя пее, танцува, играе, а присъствието й на сцена не оставя никой равнодушен. Белгийката с италиански корени наследява артистичния ген от своите родители, които също са музиканти.

Тя получава своята първа телевизионна роля, когато е на 8 години. Енергичната Laura участва успешно в различни музикални конкурси като Ketnetpop, The Voice и най-скоро в Eurosong.

Тя пее на живо със собствена група и вече има издадени няколко собствени песни. Обожава бързия поп, примесен с фънк и соул, а любимите й изпълнители са Bruno Mars, Michael Jackson, Beyoncé и Stevie Wonder.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.