Британската гордост Адел представи официалното видео към новия си сингъл от албума "25" - "Send My Love (To Your New Lover)". Това се случи на 22-ри май по време на церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди “2016 Billboard Music Awards”.

Видеото е режисирано от Patrick Daughters (Feist, Muse, Yeah Yeah Yeahs) и пресъздава идеята за духове в преносен смисъл, които кръжат около Адел и създават внушителни ефекти. За трите дни след премиерата си клипът успя да натрупа близо 10 милиона гледания в официалния канал на певицата във Vevo.

„Духовете в този случай са версии на самите нас, останали някъде в миналото ни“, коментира Patrick, „така че, когато Адел пее за отдалечаване от всички наши призраци, си представям нея в различни нейни версии, на различно място.“


В момента Адел е по средата на европейско турне, което ще продължи до 15-ти юни. Както бе обявено по-рано, изпълнителката  ще е и хедлайнер на тазгодишното издание на “Glastonbury Festival” във Великобритания, който ще се проведе в периода 22-26 юни.

На 5-ти юли Адел тръгва на турне в Северна Америка, което стартира от Минеаполис (Минесота) и завършва на 15-ти ноември в Мексико.

Снимка: Анимато Мюзик/XL Recordings
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.