Харизматичната и енигматична украинска денс-поп дива Maruv се завръща с чисто новия си сингъл „Sad Song“, който дава сериозна заявка да се превърне в истински хит.

Експлозивното ѝ звучене, тежки бийтове и чувствени вокали помогнаха на Maruv да се превърне в световен успех.

Всяко нейно музикално видео и шоу на живо са истинско събитие, което смесва страст с мода и всички видове музикални стилове, от фолк до EDM.

Дебютното ѝ музикално видео „Drunk Groove“ наброява над 162 милиона гледания в  YouTube, a „Siren Song“ – над 40 милиона.

През ноември 2019 тя издаде и краткия си албум „Hellcat Story„, вдъхновена от романа на известната украинска писателка Олга Кобилянска “В неделя рано билки брала” от 1908 г.

„Това е единствената книга от училищната програма, която прочетох”, си спомня Maruv. „Беше наказанието на преподавателя ми: аз бях единствената, която трябваше да я прочете и след това да говори по нея пред целия клас. Прочетох я, плаках много и ще помня тази история до края на живота си. От една страна си е чист фолклор, но от друга- такава история се случва рядко в днешно време. Затова реших да я представя по мой собствен специален начин”.

Всички песни от ЕР-то сформират мистични кратки серии, пресъздавайки идеите и темата на класическия роман, като се смесват с уникалния стил и звучене на изпълнителката. Сериите са режисирани от украинската модна и костюмна дизайнерка и стилистка Яна Чаплигина.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *