Хитмейкърите Ty Dolla $Ign & Post Malone се съюзиха за първи път след 5 пъти платинения им глобален хит „Psycho”. Парчето „Spicy” е част от новия албум „Featuring Ty Dolla $Ign“.

Продължавам да казвам, че този нов албум е относно вибрациите и енергията. Внимателно избирам всеки човек, който е в албума, на базата на това как всяка песен се нуждае от специфичната енергия на този човек. Магията, която само този човек може да вкара в песента. И “Spicy” не е по-различна. Тази песен се нуждаеше от енергията на Post. Освен това закъсняхме за още един хит след “Psycho.” Просто съм благодарен, че той вложи енергията си в тази песен, защото ОПРЕДЕЛЕНО имаме още един хит. Поздравления към Posty!”, сподели музикантът.

Обявен за “един от най-богатите R&B таланти на миналото десетилетие” от The New York Times, Ty Dolla $ign е номиниран няколко пъти за награди Grammy. Синглите му дефинираха музикалната индустрия с неоспорими класически песни (“Paranoid,” “Or Nah,” “Blasé”), оглавяващи класациите колаборации (“Psycho” с Post Malone, “Work From Home” с Fifth Harmony) и дефиниращи жанра авторство на песни и приноси в продуцирането (Джей Зи & Бионсе, Кание Уест, Риана, Марая Кери, Дрейк, Крис Браун, Кристина Агилера и други).

Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *