Twenty One Pilots издадоха дългоочаквания си нов албум “Trench”. Засега записът е заел първа позиция в класацията на iTunes в САЩ, Великобритания, Беларус, България, Канада, Чехия, Финландия, Унгария, Израел, Казахстан, Киргизстан, Мексико, Нова Зеландия, Норвегия, Румъния, Русия, Словения, Турция, Украйна и Узбекистан.

Групата сподели и официалното видео към “My Blood”, режисирано от Тим Матиа.


По-късно този месец Twenty One Pilots ще тръгнат на своето световно турне “Bandito Tour”, което ще започне на 16 октомври в Bridgestone Arena в Нашвил, Тенеси. Почти разпродадената първа част от обиколката ще премине през САЩ, следват дати в Австралия, Нова Зеландия, Европа и Великобритания.

Поради изключително засиленото търсене, беше обявена и втора част от турнето, което през пролетта ще се завърне в Северна Америка с дати в Мексико, Канада и Съединените щати.

Албумът “Trench” на Twenty One Pilots следва “Blurryface”, с който дуото успя да си осигури световен пробив и който направи удивителен дебют в класациите при своето излизане, заставайки директно на #1 в Billboard 200.

Записът постигна и невиждан досега успех в дигиталната ера, ставайки първия албум, в който всяка една отделна песен е със златен, платинен или мултиплатинен сертификат от RIAA.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.