Twenty One Pilots споделиха “Level of Concern (live from outside)“, алтернативна версия на хитовия им сингъл “Level of Concern”, включващ допълнително изпълнение от приятелите и колабораторите Paul Meany (Mutemath), Jesse Blum (MisterWives) и Simon Jefferis. “Level of Concern” (live from outside) е наличен във всички стрийминг платформи.

Концепцията на интерпретацията се развива, когато Twenty One Pilots работят върху дистанционно изпълнение на “Level of Concern” за The Tonight Show starring Jimmy Fallon: At Home Edition. Изпълнението показва как всеки музикант може да твори на открито.

Писан и записан по време на пандемията от Ковид-19, “Level of Concern” се доказа като хит в няколко формата, като в момента е на #1 в класациите Billboard Alternative Songs и Rock Airplay charts, докато в същото време се изкачва в Adult Pop Songs и Pop Songs.


Песента, която е придружена и от официално музикално видео, режисирано от дългогодишния колаборатор Reel Bear Media, вече наброява 30 милиона гледания само за един месец, докато тракът разполага с над 100 милиона слушания по света.

Дуото на Tyler Joseph и Josh Dun ще дари част от доходите от “Level of Concern” на Crew Nation, глобален фонд за облекчаване екипите, които изпълняват музика на живо, който цели да помогне на музикантите по турнета и участия, засегнати от пандемията от коронавирус.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *