Griff е анонсирана като гласа зад чисто новата коледна кампания на Disney. Включвайки най-новия трак (“Love Is A Compass”), това е продължение на възхитителната година на 19-годишната тийнейджърка: вече номинирана за награда Ivor, Griff изпълни второто си лондонско участие, като по невероятен начин наскоро превзе London’s Tate Modern, както и разкри колаборация с HONNE (“1,000,000 X Better”) и Zedd (“Inside Out”) в очакване на новия сингъл – предстоящ скоро.

Три минутната анимирана реклама на Disney разказва трогателна история за баба, внучката ѝ и семейните традиции, които ги свързват през годините. Кампанията маркира 40-годишно партньорство с детската благотворителна организация Make-A-Wish и съдържа специално записания нов трак „Love Is A Compass”, в изпълнение на Griff. За всяко теглене преди 31 декември 2020, 100% от приходите от търговската цена ще бъдат дарени на Make-A-Wish.

Описвайки колаборацията, Griff коментира: “Бях развълнувана да се включа в коледната кампания на Disney в подкрепа на Make-A-Wish. Текстът на трака и историята в рекламата са силни и важни. Темата за семейството и близките ни е толкова на преден план в ума ни – особено тази Коледа“.


Griff изглежда е по пътя си да стане новото лице на британската поп музика – и тип звезда от следващото поколение. Родена от родители с китайски и ямайски произход в Уотфорд, тя започва да прави музика, учейки се сама как да продуцира песни тайно от съучениците си (много от които откриват какво прави Griff, когато я чуват при Annie Mac).

Griff е типа любопитство и креативност, които не знаят граници между правенето на бийтове, шиене на собствени дрехи или снимайки музикални видеа с iPhone по време на карантина. И имайки предвид, че е лесно да се забрави, неподправените и уязвими текстове на Griff са жизнено напомняне на това колко млада е все още тя.

Има „остри“ песни за приятелството (“1,000,000 X Better”), менталното здраве (“Say It Again”), „жилещи“ песни за раздяла (“Forgive Myself”) и за важността на семейството (вайръл баладата ‘Good Stuff’ и трогателната постъпка на семейството на Griff да осиновява деца). В ръцете на Griff тези преживявания се превръщат в нещо позитивно и я правят конкретен модел на бедруум поп музика, подходящ за легиони момичета последователки.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *