През последните 20 години номинираната за Grammy банда Trivium затвърди мястото си на предните редици на хеви музиката през 21 век. Базираната във Флорида банда с радост съобщи на феновете си, че деветият ѝ албум „What The Dead Men Say“ ще излезе чрез Roadrunner Records на 24 април.

Видеото към „What The Dead Men Say“ е напълно заснетo и продуциранo в Обединеното Кралство от режисьора Ryan Mackfall по време на карантината. Trivium съобщиха издаването на „What The Dead Men Say“ и планираха да заснемат клипа преди ситуацията с Ковид-19 да напредне.

Финалният продукт бе завършен бързо за последните две седмици, с целия екип, работейки с маски и ръкавици и пазейки толкова дистанция, колкото е възможно.


За самата песен Паоло Греголето казва: „Винаги приемаме на сериозно коя песен става заглавен трак, защото тя представлява музикалната тема и амбиция на албума. „What The Dead Men Say“ стартира като две отделни демота, но се обособи от творческата сесия като една епична песен. Това е китарен звяр”.

Преди това бандата издаде видеото към първия сингъл „Catastrophist.“
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *