Tones And I сподели официалния ремикс от blackbear на сингъла си “Ur So F**kInG cOoL”.

Той съдържа добавен куплет от 29-годишния Матю Тайлър Мусто, както е истинското име на мултиплатинения изпълнител, автор на песни и продуцент blackbear, който също така направи и новия аранжимент на трака, придружен от анимирано лирик видео.

Двамата се свързаха по-рано тази година след като Tones And I покани blackbear на напълно разпродаденото ѝ шоу в Лос Анджелис във Fonda Theater. Хитмейкърът незабавно се влюбил в изпълнението на Tones And I и разговори за колаборация последваха много скоро.

“Това е първият ми официален ремикс и съм толкова развълнувана да работя с артист като blackbear, който толкова много харесвам и уважавам!“, казва Tones And I за ремикса.

Ur So F**kInG cOoL”, която задмина 80 милиона стрийма глобално, е най-новото издание от разбиващата рекорди изгряваща звезда. Сингъл версията на песента нахлу в класациите на Top 40 radio в страната и включва официално музикално видео, режисирано от Ник Козакис, Лиам Кели и Tones And I, в което тя представя няколко личности на парти, на което изпитва липса на интерес към самовглъбените присъстващи.

“Ur So F**kInG cOoL” следва и парчетата “Can’t Be Happy All The Time” и “Bad Child” – последното, от които дебютира като акустично пиано изпълнение в вечерното шоу на Джими Фелън.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *