Австралийката Tones And I се завърна с чисто новия сингъл “Fly Away”, наличен сега във всички стрийминг платформи. Тракът, придружен от кинематографично официално музикално видео в YouTube канала на Tones And I, маркира нова глава във вече историческата кариера на глобалния феномен, и служи като предварителен поглед към широко очакван дълъг дебют.

““Fly Away“е за преследването на мечтите, достигането на целите ти и реалността, която идва с това. Като уличен музикант очевидно имах по-големи мечти. Обаче тази песен е вдъхновена от начина, по който мислех, че ще се чувствам спрямо начина, по който реално се чувствам. Мисля, че това е много силно, поне за мен. Песента е за истинското щастие и от какво си мислим, че имаме нужда за това щастие спрямо това какво наистина искаме. Истината е, че винаги искаме нещо, защото си мислим, че ще ни направи щастливи, но никога не е толкова просто“, коментира Tones And I.

Tones And I пише “Fly Away” сама по време на карантината в дома си в Мелбърн в момент на глобалната пандемия от Ковид-19. Съвместно продуцирана от Tones And I и Дан Хюм, песента се откроява като една от най-персоналните, поетични и силни композиции, както тя я определя. “Имах мечта, че един ден просто ще отлетя, ще отлетя далеч“.


В допълнение Tones And I избра да се снима с дядо си за корицата на трака. “Красива песен е и знаех, че той ще хареса конкретно тази, затова помислих, че това е правилният избор. Той е моят дядо и исках да имаме нещо готино, което да направим заедно и към което да мога отново да се върна. Също така той е шеф!“

“Fly Away” маркира и още един момент от невъобразимото пътешествие на Tones and I. По-рано тази година тя привлече blackbear за официалния ремикс на хита “Ur So F**kInG cOoL”, сингъл версията, която задмина 80 милиона стрийма и разби класациите на топ 40 radio в Щатите. “Ur So F**kInG cOoL” следва и самостоятелните парчета “Can’t Be Happy All The Time” и “Bad Child” – на последния Tones And I направи акустично пиано изпълнение в „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon:.

Tones And I бе избрана от Billboard като водеща позиция за “Record of the Year” и е номинирана за “Best New Artist“ на наградите Grammy за 2021, следвайки масивното влияние на глобалния й хит “Dance Monkey”. Той не само се появи като най-търсения сингъл в Shazam на всички времена, задмина 1.3 милиарда гледания в YouTube, но и се превърна в четвъртата най-слушана песен в Spotify и най-слушаната песен от женски артист в платформата.

“Dance Monkey” събра и седем милиарда глобални стрийма и спечели 4 пъти платинен сертификат в Щатите, докато в същото време достигна мултиплатинен или диамантен сертификат в шестнадесет други държави. Освен това “Dance Monkey” се приземи на #4 в класацията на Billboard Hot 100, превръщайки се в първия топ 5 Hot 100 хит, изцяло писан от жена от над осем години.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *