Австралийката Tones And I разкри двата чисто нови сингъла – „Bad Child“ и „Can’t Be Happy All The Time“. Новите сингли значително маркират новата музика на чупещата рекорди и издигаща се суперзвезда след дебютното издаване на ЕР-то от 2019 г. „The Kids Are Coming“, който включва и глобалния хит „Dance Monkey“.

Tones And I обясни подробно за песните: „Can’t Be Happy All The Time“ е песен за битките с толкова бързото добиване на слава и справянето с драматичните промени в начина на живот – доброто и лошото идват с това„.

Винаги съм искала да напиша песен от мястото на някой друг; да пиша от негова гледна точка. „Bad Child“ е първият път, в който направих това. Вижда се как животът се променя през очите на някой друг”, споделя Tones And I за „Bad Child“ и добавя „тези са първите от редица песни, които ще издам тази година, и съм нетърпелива да споделя още от тях“.


Миналия месец Tones And I представи алтернативна версия на „Never Seen The Rain“ – оригиналният запис се появява в „The Kids Are Coming EP“, която е придружена от видео с изпълнение на живо. В разширения вариант Tones And I прави силно и съвършено изпълнение, присъединено от хор и банда от трима.

Tones And I вече създаде история с разбиващите успехи на “Dance Monkey”. Не само че той се утвърди като „най-търсеният сингъл в Shazam за всички времена“, но вече е задминал 2 милиарда глобални стрийма и добил платинен сертификат в Щатите, докато в същото време има мултиплатинен и диамантен сертификат в петнайсет други държави.

Освен това “Dance Monkey” се приземи на #4 в класацията на Billboard Hot 100, превръщайки се в първия топ 5 Hot 100 хит, изцяло писан от жена от над осем години.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *