Евтини самолетни билети

Австралийският артист Tones And I сподели алтернативна версия на сингъла си “Never Seen The Rain”, а към него представи видео с изпълнение на живо. В разширения вариант Tones And I ни доставя силно и превъзходно изпълнение на “Never Seen The Rain” с хор и банда от трима.

Never Seen The Rain” е последният сингъл от от дебютното ЕР на Tones And I – “The Kids Are Coming”, и следва разбиващия глобален хит „Dance Monkey”, който сега е задминал 2 милиарда глобални стрийма, докато в същото време владее класациите в повече от 30 държави по света. Най-търсената песен в Shazam за всички времена и най-дълго присъстващия някога на #1 в дневната глобална Spotify класация, “Dance Monkey” в момента е #5 тази седмица в класацията на on Billboard Hot 100, превръщайки се в първия топ пет хит в Hot 100 изцяло писан от жена от над осем години.

В Австралия“Dance Monkey” държи рекорда за най-много седмици, прекарани на #1 в класацията за сингли на ARIA, докато в Обединеното кралство“Dance Monkey” направи Tones And I най-дълго задържалата се на #1 жена изпълнител за всички времена в Официалната класация за сингли.

Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.