Музикалният феномен Джейсън Деруло и Zumba Fitness, най-голямата танцова фитнес компания, обявиха сътрудничеството си в подкрепа на последния сингъл на Деруло "Tip Toe”.

С над 105 милиона продадени сингли, най-новото парче „Tip Toe” и официалната Zumba хореография, вдъхновена от отличителните движения на Джейсън, ще бъдат представени в световната мрежа, което означава, че 15 милиона потребители от 200 000 места по света ще могат да чуят песента и да научат хореографията, а това ще бъде достъпно в 186 страни.


„Танците са в центъра на всичко, в което вярвам, а Zumba е компанията, която прави танцуването достъпно за всеки. Инструктори от целия свят избраха да пускат моята музика в часовете си през годините и това ме вдъхнови да обединя усилия с общността Zumba за официалното излизане на „Tip Toe”. Също така това ми дава възможност да представя песните си пред милиони и да бъда част от тяхното фитнес пътешествие, предоставяйки здравословен и забавен начин за начало на 2018 г. с танци и горене на калории, което без съмнение е от полза и за двете страни”, споделя Деруло.

През годините Zumba се превръща в музикална сила, включваща оглавяващи класации парчета на артисти като Шакира, Maluma, Шаги, Pitbull, Wisin, Дон Омар, Луис Фонси, Деди Янки и др. Брандът създава невероятно изживяване за потребителите, не само с откриване и слушане на нова музика, но и възможност за сливане с ритмите, изразяване и завладяване на дансинга.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.