Евтини самолетни билети

Американската поп група The Pussycat Dolls потвърди официално, че се събира наново, след като в понеделник пусна в експлоатация новия си сайт и Instagram профил на свое име.

The Pussycat Dolls, чийто лидер бе Никол Шерцингер, беше изключително популярна в САЩ, но се разпадна през 2009 г. след шестгодишна съвместна дейност. Като причина тогава посочиха желанието на петте момичета да започнат солова кариера.

Единствено обаче Никол успя да постигне успех, записа няколко самостоятелни албума и в момента е съдия в американския X Factor.

Слухове за повторното събиране на „куклите“ изпълниха медийното пространство, след като бандата създаде нов сайт в понеделник, озаглавен PCD Reunion. Уеб страницата обаче и досега позволява на феновете единствено да се абонират и да последват линк към мистериозен Instagram профил, без да предлага повече информация.

Източник обаче потвърди за „Sun“, че новото общо начало за Никол, Кимбърли, Ашли, Мелъди и Джесика наистина е факт.

„Разговорите между момичетата за повторно обединение се водят вече няколко години и сега те най-накрая откриха идеалното време да го реализират. За момента те все още обсъждат дали ще направят пълно турне, или ще изнесат само няколко концерта заедно, но при всички случаи са развълнувани, че са отново заедно“, каза той и добави, че звездната поп-петорка обмисля и запис на нови парчета, с които да зарадва феновете си.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.